Tjänster

Content writing

Vi skriver innehåll till din blogg, sajt eller nyhetsbrev, allt efter dina behov och önskemål. Detta är ett område som växer och kvalitet är ledord och nyckelord när det handlar om att anpassa rätt texter till rätt läsare.

Översättning
Diktonius Text har arbetat med översättningar från engelska-svenska, danska-svenska och norska-svenska i mer än 15 år och har tiotusentals framgångsrika projekt bakom oss. Vi arbetar noggrant med lokalanpassning och målgruppsanpassning och vet vad det innebär att ha en tät deadline.

Korrekturläsning / lektörstjänster
Som korrekturläsare lägger vi ner stor omsorg på målgrupp, språkkvalitet och kundens önskemål.

Manusgranskning / manusbearbetning
Vi har hjälpt många författare med att granska och bearbeta manus i olika stadier och ser varje projekt som unikt och värdefullt, vare sig det rör sig om en kort novell eller en episk roman.
Ulf har dessutom skrivit och varit medförfattare till ett antal böcker i olika genrer.

Sättning till tryckfärdigt PDF / e-bok
Diktonius Text hjälper dig gärna att ta fram ett tryckfärdigt original i PDF utefter dina/tryckeriets önskemål och har även stor vana att sätta e-böcker i olika läsformat.

Publicering av POD i samarbete med Publit, samt e-böcker
Sedan många år samarbetar vi med Print On Demand-företaget Publit som arbetar med både tryckta böcker och e-böcker till bra priser. Vi ser till att din bok blir publicerad som du vill.

Författarcoacning / skrivarhjälppå plats eller på distans via e-post
Har du fastnat i ditt skrivande? Vet du inte hur du ska gå vidare eller behöver du någon annan kunnig läsares syn på ditt textmaterial? Vi coachar författare i alla stadier och finns till hands både på plats eller på distans via e-post eller telefon.

Kontakta oss – det brukar alltid löna sig!

Kontakta oss

Share