Diktonius Text

Våra uppdrag är lika unika som våra kunder. Det kan handla om att skapa och publicera en bok, översätta en manual eller en webbplats, skriva blogginlägg och annat webbinnehåll, eller korrekturläsa och/eller lokalanpassa textmaterial. Anpassning är ett ledord som följt företaget sedan starten 2004 och som bidragit till vår framgång och utveckling.

Om oss

Ulf har arbetat/arbetar som frilansjournalist, teknisk skribent, översättare, författare, korrekturläsare, bokförläggare, manusdoktor, skrivarkursledare men har även bred erfarenhet från andra yrkesområden. Med drygt 10 000 översättnings- och skrivarprojekt har han stor erfarenhet av de flesta innehållsområden.

Dessutom hjälper han författare med coachning, manusförbättring, korrektur, sättning av e-böcker samt publicering av e-böcker och Print On Demand, böcker du kan se här.

Veronica är utbildad inom IT-säkerhet, IT-samordning och andra IT-relaterade områden, och har även stor erfarenhet och utbildningar inom äldrevård och hemtjänst, och bidrar med mycket kompetens som kompletterar vårt kunskapsutbud i våra texter. 

Är det dags att målgruppsanpassat och förbättra texterna i din blogg eller på din sajt, eller har du behov av översättningstjänster eller utveckling av ditt skrivande, eller har du ett manus färdigt men inte vet hur du ska gå vidare? 

Hör av dig så hjälper vi dig.

Tack vare låga omkostnader kan vi hålla våra priser på en rimlig nivå. Prova får du se!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta Diktonius Text

Share